Header

De Machine

De Machine is één van de meest populaire tentoonstellingen bij NEMO Science Museum. Bezoekers ervaren er hoe een logistiek proces werkt. De Monsters is verantwoordelijk voor het ontwerp van de tentoonstelling, het ontwerp en de ontwikkeling van alle apps en de realisatie van diverse animaties.

Vraag van NEMO

Ontwerp de nieuwe Ballenfabriek, één van de meest populaire tentoonstellingen bij NEMO. Laat bezoekers van jong en oud ervaring hoe een logistiek proces werkt.

Resultaat

De Machine laat spelers ontdekken hoe de wereld achter een bestelling werkt. Ze besturen robotarmen, stellen producten samen en transporteren de bestellingen.

Pitch tentoonstelling ontwerp

Image 1

Tentoonstelling ontwerp na feedback NEMO

Image 2

Definitief ontwerp De Machine

Image 3

Eindresultaat De Machine

Image 4

App design

Design 1 Design 2 Design 3 Design 4 Design 5

Promo animatie

Quote logo
“Na 15 jaar trouwe dienst werd het tijd om afscheid te nemen van één van NEMO’s populairste tentoonstellingen De Ballenfabriek. Met het ontwerp van De Monsters heeft NEMO nu De Machine, een waardige opvolger waar onze bezoekers elke dag met veel plezier de wereld achter het logistieke proces ontdekken. Door het eigentijdse concept, de interactieve spelelementen en bijzondere features als robotarmen en een metershoge ballenlift, heeft geen enkele bezoeker nog naar de oude Ballenfabriek gevraagd.”
Elles van Vegchel
Hoofd Projectbureau NEMO Science Museum