Ilinqu header

ILINQU apps

ILINQU is een online video communicatie platform. Anders dan bijvoorbeeld Skype is ILINQU een soort Zwitsers zakmes dat als maatwerkproduct inzetbaar is in heel veel markten. Zo gebruiken banken ILINQU om webinars te geven en artsen om hun patiënten snel en veilig online te woord te staan. De Monsters zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de technische realisatie van de browser app en de iOS apps.

Ilinqu screenshot 1

Gesprek tussen arts en patiënt

Een toepassing van ILINQU is in de zorg. Zo wordt ILINQU bijvoorbeeld gebruikt door artsen om hun patiënten online te woord kunnen staan. In deze privé gesprekken worden webcams, screen & file sharing en chat naadloos ingezet terwijl de patiënt volledige controle heeft over alle data. Als het nodig is worden specialisten of familieleden live aan een gesprek toegevoegd via de video conference functies. Het gebruik van ILINQU in de zorg levert alle betrokkenen veel tijd op.

Ilinqu screenshot 2

Beurs webinars met professionele beurshandelaren

Met ILINQU geven professionele beurshandelaren de klanten van diverse banken updates over de beurs gedurende de dag. Er wordt live achtergrond informatie over financieel nieuws, interactieve technische analyses en antwoorden op vragen van deelnemers gegeven over alles rondom de beurs.

Ilinqu screenshot 3

Modulaire interface

ILINQU werkt als een Zwitsers zakmes: afhankelijk van de wensen en eisen van de klant past de interface zich aan. Dit is ook de grootste uitdaging. De slimme interface past zich zo aan dat de gebruikers alleen informatie zien die er echt toe doet. Een gesprek tussen een arts en een patiënt is namelijk compleet anders dan een publiek webinar met honderden deelnemers die behalve in de ILINQU app, ook embedded via externe sites wordt verspreid. Beide situaties maken echter gebruik van dezelfde functies zoals (gemodereerde) video conference, groep en privé chat, delen van bestanden, tonen van url’s in een panel of het delen van je scherm. Dit maakt ILINQU een uniek product in de markt van online video communicatie platforms.