Pon header

Jobs at Pon

Jobs at Pon is de vacature site van Pon, de importeur van oa. Volkswagen, Audi en Porsche in Nederland. Op de vacature site kunnen bezoekers alle vacatures bij Pon vinden via een unieke ervaring en een gebruiksvriendelijke interface.

Home

3D wereld van Pon

Bezoekers van Jobs at Pon kunnen de wereld van Pon bekijken via 3D animaties. Deze wereld is verdeeld in de drie hoofdsegmenten: werkplaats, kantoor en de showroom.

Vacature

Gebruiksvriendelijke vacature pagina’s

Alle vacatures van Pon zijn verzameld via overzichtelijke pagina’s waar bezoekers op kunnen filteren. Als er geen geschikte vacature beschikbaar is kunnen bezoekers op de hoogte blijven via de job alert. De job alert stuurt een e-mail zodra er een vacature beschikbaar is. Jobs at Pon is geïntegreerd in het bestaande vacature systeem van Pon waardoor deze site geen extra overhead is.

Gmaps

Google maps integratie

Bezoekers die op zoek zijn naar vacatures in de buurt kunnen switchen naar de kaartweergave. Alle filter en zoekresultaten blijven behouden zodat ze snel kunnen wisselen tussen de lijst en kaartweergave.

Sollicitatieformulier

Solliciteren

Om het sollicitatieproces soepel te laten verlopen worden cv’s direct geanalyseerd en gegevens automatisch ingevuld in het sollicitatieformulier. Dit scheelt tijd voor de sollicitant. Ook worden sollicitaties direct in het vacaturesysteem van Pon geplaatst zodat de medewerkers van Pon er snel mee aan de slag kunnen.