Vrt header

Video Response Trainer

Schouten & Nelissen biedt slimme leer- en ontwikkeltrajecten aan voor individuen, teams en organisaties. Met de Video Response Trainer (VRT) kunnen mensen gesprekken oefenen. Ze bekijken video scènes en geven een reactie in de webcam. Vervolgens kunnen ze terugzien wat ze goed doen en wat beter kan. De Monsters is verantwoordelijk voor de app, de content distributie en het CRM.

Snn

Trainingen

Voordat de video training start selecteert de trainer de juiste set aan trainingen. De voorbereiding gebeurt via een afgesloten deel in de app waar alleen de trainers toegang tot hebben. Zodra de training klaar staat kan de deelnemer starten.

Vrt

Video training

Deelnemers zien een acteur in een videoscène waar ze op moeten reageren. Bijvoorbeeld een scène van een boze klant die verhaal komt halen bij de receptie. De gebruiker bekijkt de scène en kan op elk moment reageren. De reactie wordt via de webcam opgenomen en is direct terug te zien. De reactie wordt geanalyseerd waarop de deelnemer het nogmaals kan oefenen. De interface is minimaal en toont de video full screen zodat er geen afleiding is voor de deelnemers.

Cms

Video distributie en CRM

Trainers geven hun trainingen vaak op locatie en krijgen regelmatig nieuwe trainingsvideo’s. Bij het inloggen worden automatisch de nieuwe video’s geupdate zodat de trainer altijd de laatste content heeft. Deze video distributie is gekoppeld aan het op maat gemaakte CRM zodat elke trainer de juiste video’s krijgt.

Cirquest

Volledig skinbaar

De VRT app is skinbaar waardoor de training in de stijl van de klanten van Schouten & Nelissen kan worden gegeven. De skinning informatie is net als de trainingen gekoppeld aan het CRM. Hierdoor krijgen de trainers en deelnemers automatisch de juiste stijl app te zien.