Waar kunnen we je mee helpen?

Diensten

Vertel ons waar je naar op zoek bent en we overleggen hoe we je het beste kunnen helpen.
Neem contact op

De Monsters helpt organisaties met het maken van digitale producten waarbij video technologie centraal staat. Om een idee te geven wat mogelijk is, hebben we onderstaand overzicht opgesteld.

Online platforms

Een online platform maakt interactie mogelijk tussen verschillende type gebruikers. Meestal met het doel om omzet te genereren. Een van de meest voorkomende video toepassingen is live streaming video, bijvoorbeeld voor het geven van webinars.

E-learning producten

E-learning producten zijn digitale leersystemen waar bijvoorbeeld het bedrijfsleven of het onderwijs gebruik van maakt. Video technologie wordt meestal gebruikt om het lesaanbod dynamischer te maken. Dit kan bijvoorbeeld via interactieve videolessen.

Geïntegreerde webinars en video conferencing

Standaard webinar en video conferencing, maar dan geïntegreerd binnen een digitaal product. Bijvoorbeeld voor het geven van online lessen, het ondersteunen van support of sales afdelingen, of het houden van een digitaal consult met een arts via het ziekenhuisportaal.

Online video hosting

Hosting voor digitale video producten werkt anders dan voor een standaard website. Er komt simpelweg veel meer bij kijken. Bedrijven zoals Netflix, Facebook en Youtube zetten de standaard waardoor de verwachting van je gebruikers enorm hoog is. Haperingen, vertraging of downtime worden niet geaccepteerd.

Custom en interactieve video players

Video content tonen in de juiste huisstijl, enkel voorzien van functies die de gebruikers echt nodig hebben. Of juist een interactieve laag aan de video’s toevoegen zodat dit perfect werkt voor een verrassende e-learning ervaring. We leveren video players in alle vormen en maten.

Video management systemen (VMS)

Hosting voor digitale video werkt anders dan voor standaard sites. Bedrijven zoals Netflix, Facebook en Youtube hebben de standaard gezet waardoor de verwachting van je gebruiker enorm hoog is. Afhankelijk van de manier waarop je digitale product wordt gebruikt is de video hosting betrouwbaar op te zetten.

Zoek je een specialist in online video technologie?

Ben je op zoek naar een partij die kan helpen met de ontwikkeling van een nieuw digitaal product, of het integreren van online video technologie binnen een bestaand product? Neem contact met ons op en we overleggen hoe we het beste kunnen helpen.

Contact