Monsterlijke geeks die voor je werken als een startup.

Over ons

De Monsters is een UX studio uit Amsterdam. Onze specialisatie is het ontwerpen en bouwen van digitale producten op dezelfde manier zoals succesvolle startups dit doen.

Startup?

We werken al ruim 15 jaar voor verschillende bedrijven, organisaties en brands en zijn daarom bepaald geen startup meer. In onze unieke aanpak mixen we de werkwijze die startups succesvol maken met die van onze klanten.

“De beste worden door klein te starten. Kijk hoe we 123ZING helpen om marktleider in Nederland te worden.

Ook grote doelstellingen? Laat wat van je horen en ik vertel je of we je hiermee kunnen helpen.”

Portretfoto van Erik van de Wiel
Portretfoto van Erik van de Wiel
Erik van de WielCreative Director & Eigenaar020-3311443[email protected]Linkedin
Erik van de Wiel
Creative Director & Eigenaar
020-3311443 / [email protected] / Linkedin

Onze aanpak

Onze aanpak geeft klanten: grip en controle op budgetten; realistisch inzicht in slagingskansen van ideeën; productlancering (MVP) in weken in plaats van maanden of langer.

Onze aanpak bestaat uit drie stappen:

1. Valideren

We houden de opstartkosten laag door eerst te valideren of het idee werkt. Uitkomsten uit interviews, gebruikerstesten en prototypes gebruiken we om het definitieve budget vast te stellen en een roadmap te maken. Deze fase is ook ideaal om verschillende ideeën direct bij de doelgroep te toetsen.

2. Bouwen

Hoewel de bouwfase per project verschilt, is de overeenkomst dat we snel resultaat live willen hebben. Behalve dat een investering zichzelf al terug kan gaan verdienen, leren we zo het beste hoe het product wordt gebruikt. Naast het bouwen zijn we in deze fase ook vooral bezig met het succesvol lanceren van de eerste versie.

3. Onderhouden

Het echte werk begint zodra de eerste versie live staat. Hoewel we het onderhouden noemen, gaat het vooral om het voorbereiden voor de volgende iteratie en zorgen dat het product succesvol wordt.

(Digitaal) kopje koffie?

Neem vrijblijvend contact op als je benieuwd bent hoe een samenwerking met De Monsters eruit zou zien. We vertellen je hier graag meer over.

Contact