Online video technologie beschikbaar maken voor iedere organisatie.

Over ons

Grote bedrijven gebruiken veel online video technologie binnen hun digitale producten. Denk aan Youtube, Netflix, Facebook en Zoom. Het integreren van deze technieken was tot voor kort alleen mogelijk als je met enorme budgetten werkte, of zelf genoeg technische kennis in huis had. Dit is aan het veranderen.

Het is onze missie om online video technologie voor iedere organisatie bereikbaar te maken. Wereldwijd is online video het meest bekeken medium en we helpen je graag om het ook een meerwaarde voor jouw organisatie te maken.

“Bij De Monsters ontwikkelen we digitale producten waarbij online video technologie centraal staat. Er zijn veel verschillende digitale producten denkbaar waarin video een belangrijke rol speelt. Ik adviseer je graag over de verschillende opties voor jouw organisatie.”Portretfoto van Erik van de Wiel
Portretfoto van Erik van de Wiel
Erik van de WielFounder & Managing Director+31 (0)20 3311 443[email protected]Linkedin
Erik van de Wiel
Founder & Managing Director
020-3311443 / [email protected] / Linkedin

Online video technologie?

We maken geen filmpjes. Met online video technologie bedoelen we de techniek die het mogelijk maakt om video in digitale producten te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan webinars, video bellen, streaming video, of e-learning applicaties waar interactieve training video's worden gebruikt. Het kan als losstaand digitaal product worden gemaakt, of volledig geïntegreerd binnen een nieuw of bestaande dienst.

Voor wie?

Hoewel onze technische focus op video technologie ligt, is onze klantenkring breed. We werken voor gevestigde organisaties zoals multinationals, MKB-bedrijven en musea, maar ook veel voor kleine en startende ondernemingen. Onze klanten gebruiken video technologie als belangrijk onderdeel van hun online strategie. Bijvoorbeeld om een groter marktaandeel te krijgen, omzet te verhogen, of een betere gebruikerservaring aan te bieden. We helpen ze met de beste strategie op te stellen voor hun onderneming en met het ontwikkelen van de digitale producten.

Waarom zou je met ons samen moeten werken?

Dat is heel simpel: we zijn al 15 jaar gespecialiseerd in online video technologie. Waar andere bureaus het erbij doen, is het onze kern. We hergebruiken kennis en techniek die onder de motorkap nodig is. Dit is efficiënt en zorgt ervoor dat onze klanten budget over houden wat ze kunnen investeren in andere zaken. We leveren we een hogere kwaliteit en bieden daarnaast betere garanties dan een algemeen internet- of ontwerpbureau wat niet in gespecialiseerd is in online video technologie. Vergelijk het met je huisarts die je doorverwijst naar een specialist zodra het te complex wordt. Online video technologie is complex, maar als je weet wat je doet dan valt dat natuurlijk mee.

Zoek je een specialist in online video technologie?

Ben je op zoek naar een partij die kan helpen met de ontwikkeling van een nieuw digitaal product, of het integreren van online video technologie binnen een bestaand product? Neem contact met ons op en we overleggen hoe we het beste kunnen helpen.

Contact