Nieuw platform? Digitale groei? Betere UX ervaring?

Services

Neem contact op met ons
Contact

UX Design en Creative Technology - het ontwerpen en ontwikkelen van digitale ventures & producten. Wat kunnen we voor je doen?

UX Design

User Experience Design, of UX Design, richt zich op de interactie tussen mensen en producten. Onze specialiteit is UX Design voor digitale producten zoals (web)apps, online platforms en websites.

Creative Technology

Creative Technology is het toevoegen van onze expertise in technologie in het creatieve proces. Bijvoorbeeld om concepten te concretiseren, evalueren en verbeteren via prototyping en MVP ontwikkeling.

Hire a startup team

Huur ons in als jouw eigen startup team. We zijn al op elkaar ingewerkt en kunnen je van 0 tot 1 helpen. Onze roots liggen in de startup wereld. We hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het bouwen van digitale producten en ventures.

Business Design

Business Design is het ontwerpen, bouwen en valideren van delen van het businessmodel net zoals dit bij een product, dienst of merk gebeurt. De behoefte van de consument of klant staat hierbij centraal.

JavaScript Development

JavaScript is de basis van onze development stack. Interessant voor developers, we werken onder andere met: ReactJS, NextJS, ReactNative, Prisma, Typescript, NodeJS en Jest.

WebRTC (Online Video Technology)

Bij de ontwikkeling van (web)apps met real-time video, zoals videogesprekken of streamen, gebruiken we WebRTC. Deze open source technologie wordt ondersteund door Apple, Google en Microsoft en geeft ons de mogelijkheid om basic tot geavanceerde communicatielagen toe te voegen aan applicaties.

Zoek je een vaste partner voor digital?

Hoewel we korte termijn focus niet schuwen, kijken wij vooral naar het lange termijn succes van onze klanten. Daar kunnen we een impact maken en - laten we eerlijk wezen - dit is onder de streep ook het beste voor ons. Om deze reden werken we al jaren samen met dezelfde organisaties.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Laat wat van je horen zodat we kunnen kijken of een samenwerking een match is.


Contact